VERBAU-betonstuc zelf uitproberen?

We delen onze product- en verwerkerskennis graag met professionals én doehetzelvers. Via onze webshop verbau-het-zelf.nl downloadt u onze handleiding waarmee vakmensen en ervaren doe-het-zelvers zo aan het werk kunnen. Uiteraard vindt u er ook ons betonstuc en binnenkort ook de bijbehorende gereedschappen.

Betonstuc of béton ciré is enorm populair en er komen steeds meer aanbieders. De hoeveelheid materiaal per vierkante meter loopt enorm uiteen. VERBAU-betonstuc levert u het meeste materiaal per vierkante meter: 3033 gr/m2 (bij 20 kg per 9m2). Ons betonstuc is te verwerken van een fijne tekening tot een egale, tadelakt-achtige uitstraling.

Probeer VERBAU-betonstuc nu uit
Wilt u VERBAU-betonstuc eerst uitproberen? Bestel dan via verbau-het-zelf.nl onze try-out-kit voor 1m2. Tevreden over ons product? Bestel dan een of meerdere sets voor gemiddeld 9 m2. Kleiner project? Vanaf nu verkopen we ook halve stes voor gemiddeld 4,5 m2. Check it out!

Schrijf een reactie

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: