Lichtechte, minerale kleurpigmenten

VERBAU-betonstuc wordt op kleur gebracht met lichtechte, minerale pigmenten. De meeste kleuren uit ons palet hebben een natuurlijke steenachtige uitstraling. Daarnaast verkopen we een serie grijstinten met een stoere en zakelijke betonlook. Door verschillende applicatiemethodes krijgt het betonstuc een ruig en weelderig, meer wolkig, of een juist effen, meer ingetogen uiterlijk.

Het aanbrengen van VERBAU-betonstuc is een ambachtelijke techniek met imperfecties, die zorgen voor het karakter van het materiaal. Kleurbeleving wordt altijd beïnvloed door ondergrond, afwerking, grootte van het oppervlak, lichtbronnen en kleurgebruik in de directe omgeving. Kleuren kunnen afwijken van de kleuren op het beeldscherm of in de folder, ons advies is de definitieve kleur voor uw project altijd te bepalen aan de hand van een materiaalstaal.

Bekijk het kleurenpalet online, vraag onze kleurenfolder aan of bestel een materiaalstaal via onze stalenservice.

Schrijf een reactie

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: