Kees van de Wal exposeert bij VERBAU

Van 29 augustus tot en met 6 september zijn de verstilde landschappen van beeldend kunstenaar Kees van de Wal te zien op een bijzondere achtergrond: ons betonstuc en leemstuc! Van de Wal exposeert zijn werk tijdens de Bommelerwaardse atelierroute Kunst Kiezel Klei in onze toonkamer-werkplaats-winkel aan de Gasthuisstraat 10 in Zaltbommel.

De achtergronden van betonstuc en leemstuc lopen op natuurlijke wijze over in de abstracte landschappen van Van de Wal. Verstilde beelden met ingetogen kleurgebruik. Van de Wal neemt de weidsheid van het platte Nederlandse landschap als vertrekpunt en schildert er zijn kijk op. Soms herken je een landschap, soms niet. Een horizon, een suggestie van bomen of andere begroeiing, vlakverdelingen. Ingetogen werk, verstilling, rust en ruimte. Het past verrassend goed in onze toonkamer.

This slideshow requires JavaScript.

Sinds dit voorjaar is onze toonkamer-werkplaats-winkel van VERBAU aan de Gasthuisstraat 10 in de vesting van Zaltbommel geopend. Een feestelijke opening volgt dit najaar. Maar ons vakteam laat je de onze materialen en technieken nu al graag zien, voelen én beleven. Je krijgt persoonlijk advies over hoe je betonstuc en leemstuc kunt toepassen in je eigen interieur. Vakwerk en het vertalen van je eigen identiteit in je interieur staan bij ons centraal. Of je het werk nu uit laat voeren of zelf aan de slag gaat. In de toonkamer-werkplaats-winkel vind je inspiratie en leer je alles over betonstuc en leemstuc. Voor een ambachtelijk en uniek interieur met je eigen handschrift.

De toonkamer-werkplaats-winkel is tijdens Kunst Kiezel Klei extra geopend:

  • op zaterdag 29 augustus en 5 september van 11-17 uur
  • op zondag 30 augustus en 6 september van 12-17 uur

www.keesvandewal.com

 

Schrijf een reactie

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: