Offerte? Er is weer ruimte vanaf half augustus.

Wil jij dat ons vakteam voor je aan de slag gaat met betonstuc of leemstuc? Houd er dan rekening mee dat onze planning voor uitvoering hartstikke vol zit tot ver in de zomer. Voor nieuwe opdrachten hebben we weer plek vanaf half augustus. Wil je dat jouw project eerder uitgevoerd wordt, dan heeft het helaas geen zin om een offerte voor je te maken. Kun je wachten tot na de zomervakantie? Lees dan in ons driestappenplan hoe we werken:

1. Jouw wensen, ons advies
Bezoek onze toonkamer. We nemen de mogelijkheden graag met je door. We geven je advies over kleur- en materiaalgebruik en laten kleurstalen zien. Als je een afspraak maakt, nemen we uitgebreid de tijd om je plannen door te spreken. Verzamel vooraf je wensen, ideeën en budget. Misschien heb je al ideeën over kleur- en materiaalgebruik? Maak alvast een moodboard, bijvoorbeeld op Pinterest. Neem een plattegrond of tekening op schaal met de maten van je project mee als je wilt dat we een offerte op maat voor je maken.

2. Offerte op maat
Klikt het? Dan maken we graag een offerte op maat. Je ontvangt onze offerte via e-mail. Hierna nemen we contact met je op om de offerte door te spreken: is de offerte duidelijk, heb je nog vragen? Ben je akkoord, dan kun je de offerte online accorderen. We plannen het werk dan in overleg met je in. In de offerte staat de wijze van factureren. Materialen factureren wij altijd vooraf. Meeruren die ontstaan door uitbreiding van de opdracht, uitsluitend na overleg en met instemming van jou als opdrachtgever, brengen we apart in rekening.

3. Aan de slag
Na je akkoord op onze offerte nemen we contact met je op over de startdatum van de werkzaamheden. We maken in overleg duidelijke afspraken over onze werktijden en zorgen er voor dat je ritme en huisregels zo min mogelijk worden verstoord.

Ons team inzetten voor advies en/of uitvoering? Ontmoet ons in onze toonkamer-werkplaats-winkel.

VERBAU is aangesloten bij het Bedrijfschap Afbouw en NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven).

Schrijf een reactie

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: