Tijdelijke offertestop

Ons kleine, ambachtelijke familiebedrijf groeit hard. Daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee maar het gaat zo hard dat we het soms bijna niet kunnen bijbenen. Waar we absoluut geen concessies aan doen is aan onze kwaliteit. In uitvoering, materiaal en service. Daarom hebben we moeten besluiten tijdelijk een offerte-stop in te lassen. Dat betekent dat je even geen aanvraag kunt doen voor een offerte op maat voor de uitvoering van betonstuc of leemstuc. Niet via ons offerte-formulier en niet in de toonkamer. Daar balen we enorm van maar het is even niet anders. Want kwaliteit kost helaas ook tijd. De offerte-aanvragen die we al hebben liggen werken we uiteraard gewoon in volgorde van binnenkomst af.

Wil je dat we je laten weten wanneer we weer offerte-aanvragen aannemen? Laat dan je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte.

Geloof ons: we werken er hard aan. Aan het berekenen van al die offerte-aanvragen die nog liggen te wachten én aan het verder uitbreiden van ons vakteam. Ben of ken je de vakvrouw of -man die bij onze manier van werken past? Houd onze website en social media in de gaten!

Schrijf een reactie

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: