Vanaf 1 mei verdubbelen we onze openingstijden

Vanaf 1 mei aanstaande zijn we voortaan 6 dagen per week open. Nu zijn dat er 3. We merken dat steeds meer mensen uit heel Nederland en Vlaanderen graag bij ons op bezoek komen en dat vinden we natuurlijk hartstikke fijn. We vinden het ontzettend belangrijk om iedereen de juiste tijd en aandacht te geven. Zeker als je van ver komt, concrete plannen wilt bespreken of materiaal en gereedschap wil aanschaffen om zelf met VERBAU-betonstuc aan de slag te gaan. Daarom verdubbelen we vanaf 1 mei aanstaande onze openingstijden en zijn we vaker op afspraak open. Zodat we rustig de tijd voor je kunnen nemen.

Een afspraak maken kan alleen online en vanaf een maand tot een dag of zelfs een paar uur vooraf. Maak nu alvast een afspraak voor een datum vanaf 1 mei.

Loop vanaf 1 mei gewoon binnen op:
Vrijdag: 11-18 uur
Zaterdag: 11-15 uur

Of maak een afspraak voor:
Maandag t/m donderdag
Donderdagavond
Vrijdagavond

Op vrijdag overdag en zaterdag zijn we gewoon open en ben je meer dan welkom maar kun je geen afspraak maken. Het kan op die dagen gebeuren dat je even moet wachten voor we je kunnen helpen.

Houd er rekening mee dat we in de toonkamer nooit ter plekke offertes maken. Dat is echt maatwerk waarvoor we je vragen een digitaal offerteformulier in te vullen. Bij een bezoek aan onze toonkamer, sturen we je graag een voorrangsformulier toe.

VERBAU toonkamer-werkplaats-winkel
Gasthuisstraat 10
5301 CC Zaltbommel

Schrijf een reactie

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: