Onze nieuwe stukadoor: Julie

Na een fijne vakantie starten we vandaag met versterking! Julie is onze nieuwe collega in team uitvoering. Als leerling-stukadoor gaat ze aan de slag met betonstuc- en leemstucwerk voor onze opdrachtgevers in heel Nederland en België. Julie heeft al ervaring met betonlookafwerking en gaat zich het stukadoorsvak in het algemeen en betonstuc en leemstuc in het bijzonder de komende jaren eigen maken in een leer-werktraject bij VERBAU. We hebben enorm veel zin in de samenwerking met Julie!

Net als Julie in een werken-leren-traject het betonstuc- en leemstucvak leren? VERBAU is erkend leerbedrijf voor stukadoor (BBL2) en gezel stukadoor (BBL3). We hebben regelmatig plek voor leerlingen. Mail ons als je interesse hebt.

Schrijf een reactie

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: