Toonkamer-werkplaats-winkel extra open

Het is oktober-woonmaand én volgende week herfstvakantie in de regio’s midden en zuid! Tijd dus om aan de slag te gaan in je huis, of je daar alvast op te oriënteren. Daarom is onze toonkamer-werkplaats-winkel de komende week (extra) open zonder afspraak:

  • woensdag 18 oktober, van 11-18 uur
  • donderdag 19 oktober, van 11-18 uur
  • vrijdag 20 oktober, van 11-18 uur
  • zaterdag 21 oktober, van 11-15 uur, met extra ingelaste workshop VERBAU-betonstuc voor doe-het-zelvers van 9-12.30 uur (boek snel, er is maar ruimte voor 4 deelnemers)

Loop lekker binnen, bespreek je woonplannen en vraag meteen een offerte-op-maat aan voor jouw project. Of haal direct materiaal en onze handige werkinstructies in huis en ga zelf aan de slag met VERBAU-betonstuc in je badkamer, keuken of toilet! Als je in de woonmaand oktober materiaal van VERBAU-betonstuc aanschaft, maak je kans op 50% van je aankoopbedrag retour! Nog wat hulp nodig? We hebben een extra workshop ingelast op zaterdag 21 oktober.

Van 23 t/m 26 oktober zijn we er juist even niet
Van maandag 23 t/m donderdag 26 oktober zijn we op werkbezoek bij onze leveranciers in Zuid-Europa. We zijn dan even niet bereikbaar. We zijn weer open op vrijdag 27 oktober, dan versturen we ook de bestellingen van verbauwebshop.nl.

 

Schrijf een reactie

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: