Nu nog 6% btw!

VERBAU mag voor stucwerk (betonstuc en leemstuc) aan woonhuizen ouder dan 2 jaar rekenen met het lage btw-tarief. Op dit moment is dat 6%. De regering heeft het voornemen* om dit btw-tarief per 1 januari 2019 te verhogen naar 9%.

Voorkom een hogere factuur: laat beton- of leemstuc nog in 2018 uitvoeren
Op onze offertes voor werk dat we kunnen uitvoeren in 2018 blijft 6% van kracht. Voor de uitvoering van werk tot aan het einde van 2018 heeft het vakteam van VERBAU nog beperkt ruimte in de planning. Wacht dus niet te lang met het laten uitvoeren van je project in leem- of betonstuc!

Vraag nu een offerte aan
Onze richtprijzen vind je hier: verbau.nl/betonstuc/prijzen en hier verbau.nl/leem/prijzen/ Maar let op: prijsopgaves zijn voor ons altijd maatwerk. Bezoekers aan onze toonkamer hebben voorrang in het offerte-traject. Voor betonstuc kun je eventueel online een offerte aanvragen.

*Onze belangenvereniging NOA heeft zich samen met andere brancheverenigingen tegen de verhoging verzet. Helaas is er tot op de dag van vandaag geen duidelijkheid of de verhoging met ingang van 1 januari 2019 wordt doorgevoerd. De verwachting is dat na Prinsjesdag meer bekend wordt. Als de verhoging wordt doorgevoerd, dan moeten wij die helaas aan onze opdrachtgevers doorberekenen. De prijs in de offerte wordt dan verhoogd met de aangepaste btw.

Voor nieuwbouw, zakelijke projecten en de verkoop van materiaal en gereedschap verandert er niets. Dit blijft belast met 21% BTW.

Schrijf een reactie

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: