WORKSHOPS

In onze toonkamer-workshop-winkel leer je alles over betonstuc en leemstuc voor een ambachtelijk en uniek interieur met een eigen handschrift. Wil je zelf met VERBAU-betonstuc aan de slag? Schrijf je dan in voor onze workshops en masterclasses.

Wil je liever dat we samen je project opstarten en je een workshop-on-the-job* geven, neem dan contact met ons op. Dat geldt ook voor professionals met een speciaal verzoek voor een masterclass, bijvoorbeeld voor het afwerken van vloeren of keukenbladen.

*Workshop-on-the-job
Twee vliegen in één klap: samen met een van onze vakmensen start je je eigen project op en leer je tegelijkertijd alle kneepjes van het werken met VERBAU-betonstuc. Dit kan je zelfs een aardig voordeel op je materiaal opleveren. Deze workshops geven we op maandagen en vrijdagen en kunnen we meestal op vrij korte termijn inplannen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Delen van kennis en kunde
VERBAU gelooft dat een uniek, ambachtelijk interieur een positief effect op je heeft. Het creëren van een eigen identiteit staat daarom bij ons voorop. Door het beschikbaar stellen van onze materialen en het delen van onze kennis stellen we onze klanten -professionals en particulieren-  in staat een eigen handschrift te ontwikkelen voor een puur persoonlijk interieur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schrijf een reactie

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: