OFFERTE?

Werk laten uitvoeren?
Het specialistische vakteam van VERBAU werkt vanuit Zaltbommel. Daarnaast werken we met een selecte groep zelfstandige premium professionals die VERBAU-betonstuc verwerken in hun eigen regio. Ons team en de premium professionals werken in heel Nederland en België.

Offerte-op-maat laten maken?
Onze richtprijzen vind je hier: verbau.nl/betonstuc/prijzen en hier verbau.nl/leem/prijzen/ Maar let op: prijsopgaves zijn voor ons altijd maatwerk. Alleen voor betonstuc kun je online een offerte aanvragen. Wanneer je het offerteformulier volledig invult, sturen we je aanvraag door naar de premium professional in jouw regio.
Wil je het werk alleen door het eigen team van VERBAU laten uitvoeren of ontvang je graag een offerte voor leemstuc? Bezoek dan onze toonkamer. We maken graag kennis en laten je alle mogelijkheden zien. Tijdens je bezoek vullen we samen ons offerteformulier voor een offerte-op-maat in, of -als het druk is- mailen we je dat toe zodat je het zelf thuis in kunt vullen. Voor het maken van een offerte hebben we het volgende nodig: (werk)tekeningen met exacte maatvoering, informatie over de ondergrond en waar van toepassing foto’s van de actuele situatie.
Na je bezoek ontvang je de offerte in je mailbox. In de toonkamer maken we nooit ter plekke een offerte. Zoals gezegd: dat is echt maatwerk.

Wil je zelf aan de slag?
Volg een workshop of download onze gebruiksaanwijzingen. Workshops, werkinstructies, materialen en benodigde gereedschappen vind je op verbauwebshop.nl

 

%d bloggers like this: