PROFESSIONALS

We werken samen met ontwerpers en vakmensen in verschillende disciplines: (interieur)architecten en –designers, stukadoors, meubelmakers, aannemers. Samen met ambachtslieden, ontwerpers en producenten zorgen we voor het allerbeste eindresultaat van de projecten waaraan we werken. Zo verbeteren we ook continu de producten waarmee we werken. VERBAU-betonstuc ontwikkelen we vanuit onze eigen ervaring en de input uit ons professionele netwerk. Dat zorgt voor innovatie en verbetering bij onze technische producenten. 

VERBAU is de eersteklas partner voor betonstuc, leemstuc en kalkafwerking in Nederland en Vlaanderen. We bieden het totaalpakket van advies tot en met uitvoering en we verkopen onze producten aan professionals: meubelmakers, stukadoors, klus- en afbouwbedrijven.

Wil je als ontwerper weten wat VERBAU voor je kan betekenen? Bel of mail ons, of kom langs in onze toonkamer-werkplaats-winkel.

Wil je als vakman kennismaken en werken met VERBAU-betonstuc? We doen je graag een interessant voorstel. Of meld je hieronder meteen aan als professioneel verwerker.

Aanmelden professionele verwerkers VERBAU-betonstuc

Schrijf een reactie

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: