TOONKAMER-WERKPLAATS-WINKEL

Je bent van harte welkom in onze toonkamer-werkplaats-winkel in de vesting van Zaltbommel. We laten je de diverse materialen en technieken waarmee we werken graag bekijken, voelen én beleven. En we geven je met liefde persoonlijk advies.

Vakwerk en het vertalen van je eigen identiteit in jouw interieur staan bij VERBAU centraal. In de toonkamer-werkplaats-winkel vind je inspiratie en leer je alles over betonstuc en leemstuc. Voor een ambachtelijk en uniek interieur met je eigen handschrift!

Loop gewoon binnen op:
Vrijdag: 11-18 uur
Zaterdag: 11-15 uur

Of bel (+31 (0) 418 84 22 25) of mail (post@verbau.nl) ons voor een afspraak voor een bezoek op andere dagen. Op vrijdag en zaterdag is het niet mogelijk een afspraak te maken.

Offerte-op-maat laten maken?
Prijsopgaves zijn voor ons altijd maatwerk, we maken daarom alleen een offerte nadat je onze toonkamer hebt bezocht. We maken graag kennis en laten je alle mogelijkheden zien. Tijdens het gesprek sturen we je een offerteformulier per e-mail toe dat je thuis kunt invullen en aan ons opstuurt. Daarna ontvang je de offerte in je mailbox. In de toonkamer maken we nooit ter plekke een offerte. Zoals gezegd: dat is echt maatwerk.

VERBAU toonkamer-werkplaats-winkel
Gasthuisstraat 10
5301 CC Zaltbommel
Nederland

%d bloggers like this: