TOONKAMER-WERKPLAATS-WINKEL

Je bent van harte welkom in onze toonkamer-werkplaats-winkel in de vesting van Zaltbommel. We laten je de diverse materialen en technieken waarmee we werken graag bekijken, voelen én beleven. En we geven je met liefde persoonlijk advies.

Vakwerk en het vertalen van je eigen identiteit in jouw interieur staan bij VERBAU centraal. In de toonkamer-werkplaats-winkel vind je inspiratie en leer je alles over betonstuc en leemstuc. Voor een ambachtelijk en uniek interieur met je eigen handschrift!

Openingstijden
Vrijdag: 11-18 uur
Zaterdag: 11-15 uur
Dinsdag t/m donderdag: op afspraak
Zondag & maandag: gesloten

Bel +31 (0) 418 84 22 25 of mail ons voor een afspraak: afspraak@verbau.nl
Op vrijdag en zaterdag is het niet mogelijk een afspraak te maken.

Offerte-op-maat laten maken?
Prijsopgaves zijn voor ons altijd maatwerk, we maken daarom alleen een offerte voor uitvoering door ons eigen vakteam nadat je onze toonkamer hebt bezocht. We maken graag kennis en laten je alle mogelijkheden zien. Tijdens je bezoek vullen we samen ons offerteformulier voor een offerte-op-maat in, of -als het druk is- mailen we je dat toe zodat je het zelf thuis in kunt vullen. Voor het maken van een offerte hebben we het volgende nodig: (werk)tekeningen met exacte maatvoering, informatie over de ondergrond en waar van toepassing foto’s van de actuele situatie.
Na je bezoek ontvang je de offerte in je mailbox. In de toonkamer maken we nooit ter plekke een offerte. Zoals gezegd: dat is echt maatwerk.

VERBAU toonkamer-werkplaats-winkel
Gasthuisstraat 10
5301 CC Zaltbommel
Nederland

%d bloggers like this: